Ugens barnepige Simone - Uge 36

Møde denne uges barnepige, Simone. Simone har en stor erfaring inden for børn, da hun det sidste stykke tid, har være både lærevikar og pædagogmedhjælper på en skolen. Simone er en meget kreativ og aktiv pige Hvis du ønsker at komme i kontakt med Simone, kan du finde et link til hendes profil, i bunden af indlægget.

 

Kan du fortælle os lidt om dig selv?

Jeg hedder Simone og jeg fylder snart 21 år. Jeg er bosat i Gentofte, hvor jeg til hverdag arbejder på Vadgård skole som lærervikar. Sidste sommer blev jeg student på Ordrup gymnasium og har siden arbejdet for at få erfaring i erhvervslivet. 
Jeg er storesøster til to drenge og har altid brugt en stor del af min tid sammen med dem - og gør det stadig. Jeg er en frisk og udadvendt pige, som har et aktivt liv med sport, veninder og familie. Jeg elsker at være kreativ, har let til latter og har altid været en stor fan af diverse lege, såsom boldspil i haven eller gæt og grimasser en hverdagsaften med min familie eller venner.

   

Hvorfor kan du godt lide at arbejde som barnepige?

JJeg har selv tre søskende og har altid passet dem med glæde. Dette var også en stor grund til, at jeg valgte at blive pædagog- og lærervikar. Min hverdag bliver sjovere og mere underholdende, når jeg er sammen med børn og en dag er aldrig den samme.

 

Hvorfor har du brugt en barnepige portal som vores?

Jeg har valgt at bruge en barnepige-portal, da jeg finder det utrolig brugbart, eftersom man let kan komme i kontakt med børnefamilier og omvendt. Derudover har jeg gjort brug af portalen, da jeg ønsker endnu mere arbejde med børn end, hvad jeg har i forvejen - og så dette som en oplagt mulighed for at fortælle om mig selv.

 

Ønsker du kontate Alberte og høre mere omkring hvem hun er, kan du kontakte hende herunder 👇🏼

Klik her - Simones barnepige profil

 

Husk at vi altid har massere af søde, friske og erfaren barnepiger som Alberte, på vores hjemmeside https://findbarnepige.dk/ 💜

 

 

Søger du barnepige? Søg blandt 5000+ ledige barnepiger i hele Danmark
Søg barnepige her
Mail info@findbarnepige.dk (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.