Ugens barnepige uge 49 - Josefine

Mød denne uges barnepige, Josefine. Josefine er knap 18 år, og er klar til at hjælpe dig med børnpasning i Vejle. Josefine holder meget af at være i blandt børn, hvorved hun nyder at være babysitter i sin fritid.

                                                

Kan du fortælle os lidt om dig selv?
Mit navn er Josefine og jeg er en frisk pige på snart 18 år. Til dagligt går jeg på HF, hvilket jeg er glad for. Det er svært at sige hvad der kommer til at ske efter min HF, men min drøm at blive radiovært.

I min fritid nyder jeg af slappe af til en god film eller serie, men jeg holder også meget af at komme ud i naturen. Jeg er også særligt glad for at tilbringe min tid med venner og familie.

Tidligere har jeg arbejdet som rengøringsdame, vendt bøffer i en grillbar og sunget i kor. Desuden har jeg også været hjælpetræner for et yngre håndboldhold, både sammen med en anden træner, men jeg har også undervist børnene alene.

Jeg er vant til at passe børn, da jeg har 2 brødre, som er 6 og 7 år yngre end jeg selv. Jeg har ofte hjulpet til med at passe mine brødre, hvorved jeg er vant til at håndtere børn. Min ene bror har Tourette og er særlig sensitiv. Derfor har jeg også en god erfaring med dette, og ved hvordan man tager hensyn til børns særlige udfordringer.
 

Hvorfor kan du godt lide at arbejde som barnepige?
Jeg kan godt lide at være barnepige, da jeg holder meget af at være sammen med børn. Til trods for min alder er jeg også meget fantasifuld og elsker at lege.
Jeg synes børn er nogle søde størrelser, og det er rart at kunne være der for dem,  lege med dem, og hjælpe dem.
Jeg kan desuden også tilbyde lektiehjælp, hvis der er behov for dette. Det kan sommetider være svært at få presset børnenes lektier ind i en travl hverdag, så det ville være en glæde at kunne hjælpe her.
 

Hvorfor har du brugt en barnepige portal som os?
Jeg har brugt jeres portal, da jeg følte at det var en god mulighed for at få kontakt til en masse forældre. Det er en stor platform, så der er stor mulighed for at skabe samarbejder med forskellige familier.
 

Hvad har findbarnepige.dk gjort for dig?
Findbarnepige.dk har givet mig muligheden for at at finde barnepige jobs, samt at komme i kontakt med en masse forældre. Jeg er også rigtig glad for at have fået muligheden, for at blive ugens barnepige. 
 

Ønsker du kontakte Josefine og høre mere om hvem hun er, kan du kontakte hende herunder 👇🏼

https://findbarnepige.dk/barnepiger/21212?utm_source=Contentplan&utm_campaign=Blog&utm_medium=FindBarnepige 

Husk at vi altid har massere af søde, friske og erfarne barnepiger som Josefine på vores hjemmeside https://findbarnepige.dk/ 💜

 

Søger du barnepige? Søg blandt 5000+ ledige barnepiger i hele Danmark
Søg barnepige her
Mail (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.