Ugens barnepige Nora - Uge 35

Møde denne uges barnepige hedde Nora. Nora har en stor erfaring inden for børn, og elsker den dejlige energi børn giver hende! Hvis du ønsker at komme i kontakt med Nora, kan du finde et link til hendes profil, i bunden af indlægget.

Nora på 19 år fra Kerteminde

Kan du fortælle os lidt om dig selv?

Mit navn er Nora og jeg er 19 år gammel. Jeg er bosat på Fyn i Kerteminde. Jeg starter på Uni her om nogle uger, hvor jeg skal læse negot uddannelsen, som er en erhvervssprog- og økonomi uddannelse. 

Efter at jeg færdiggjorde min STX i 2018, tog jeg et år til USA, hvor jeg arbejdede som Aupair for en familie med 4 børn. Disse børn var henholdsvis 3, 4, 9 og 10 år. Her gik min hverdag ud på at, gøre de små klar til skole, give dem morgenmad og lave deres madpakke, samt køre dem i skole. Herefter skulle jeg hente dem igen når skolen var slut, og køre dem hjem, så de kunne få en middagslur. Herefter hentede vi de to større børn fra skolen. I hverdagen var der ikke altid tid til lange gåture i parken, da de alle havde mange lektier. Men i weekenden tog vi tit i parken eller til fælles pool, når det var varmt.  Hvorfor kan du godt lide at arbejde som barnepige?

 

Min sidste tid som Aupair i USA har givet mig meget lærdom, indenfor børneområdet. Det gik op for mig, hvor fedt det er at arbejde med børn, fordi de altid har en masse underlige og sjove spørgsmål, som man ikke selv altid har tænkt over - Jeg husker slet ikke, at jeg havde sådan nogen spørgsmål da jeg var lille. Deres fantasi er i et helt andet univers, og det synes jeg er virkelig underholdende, sjovt og ekstremt livsbekræftende.

 

Hvorfor har du brugt en barnepige portal som vores

Jeg synes at findbarnepige.dk var meget profesionel sat op, og det virkede som en sikker og nem måde at komme i kontakt med forældre på, og derved finde en job.

 

Ønsker du kontate Nora og høre mere omkring hvem hun er,  kan du kontakte hende herunder 👇🏼

Klik her - Nora's barnepige profil

 

Husk at vi altid har massere af søde, friske og erfaren barnepiger som Alberte, på vores hjemmeside https://findbarnepige.dk/ 💜

 

Søger du barnepige? Søg blandt 5000+ ledige barnepiger i hele Danmark
Søg barnepige her
Mail info@findbarnepige.dk (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.