Ugens barnepige Vera - Uge 34

Møde denne uges barnepige Vera. Vera har en stor passion for børn, og elsker den dejlige energi børn giver hende!
Hvis du ønsker at komme i kontakt med Vera, kan du finde et link til hendes profil, i bunden af indlægget.

 

Vera på 21 år fra København

 

"Kan du fortælle os lidt om dig selv?"

 

Mit navn er Vera og jeg er 21 år gammel. Jeg skal til at starte studie den 2. september, hvor jeg er kommet ind på Danmarks Medie- og Produktionsskole, og skal læse medieproduktion og ledelse. Udover det er jeg uddannet skiinstruktør, hvor jeg de sidste 2 sæsoner har arbejdet med både børn og voksne. Den sidste sæson var primært undervisning af børn i alle aldre. Både privat og i hold. Da jeg blev student i 2017 arbejdede jeg nogle år som pædagogmedhjælper i en vuggestue og børnehave, samt lærervikar på en skole. 

 

"Hvorfor kan du godt lide at arbejde som barnepige?"

Jeg kan godt lide at arbejde med børn, fordi jeg synes at det giver mig ret meget, at man ligesom kan gøre en forskel, og dermed blive en del af børns liv. Det gør mig helt vildt glad at jeg kan være med til at sætte nogle spor, i forskellige børns liv som de kan tage med når de bliver ældre. Børn er fyldt med glæde og energi, og det er helt vildt givende, synes jeg. Børn forventer ikke det store af dig, og derfor kan man slappe af, i det man holder af at lave. Plus at man kan bidrage til et gladere og mere udadvendt barn i fremtiden.

 

"Hvorfor har du brugt en barnepige portal som os?"

 

Jeg havde kigget på lidt forskellige alternativer i forhold til et job, og jeg vil gerne have et arbejde, der kunne give mig mere energi i hverdagen. Det mener jeg bestemt det gør, når jeg er i samvær med børn. Jeg fandt Findbarnepige.dk på nettet, og det målte sig meget godt med mine behov for et fritidsarbejde. Jeg har nogle lange dage på studiet som kan være meget energi drænende, og der mener jeg at en samvær med børn, kan give mig den ekstra energi efter en lang dag. Til sidst ved jeg at der er mange forældre, der har brug for hjælp i hverdagen, og det synes jeg kunne være fedt, at kunne hjælpe med, og dermed kunne give noget til nogen som har brug for det. 

 

"Findbarnepige.dk har allerede givet mig en samtale med en forældre, så med et godt billede af dig selv, og en god beskrivelse af hvem du er, vælter det med barnepige jobs"

 

Ønsker du kontate Vera og høre mere omkring hvem hun er, kan du kontakte hende herunder 👇🏼

Klik her - Vera's barnepige profil

 

Husk at vi altid har massere af søde, friske og erfaren barnepiger som Alberte, på vores hjemmeside https://findbarnepige.dk/ 💜

 

Søger du barnepige? Søg blandt 5000+ ledige barnepiger i hele Danmark
Søg barnepige her
Mail info@findbarnepige.dk (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.