Ugens barnepige uge 38 - Emma

Mød denne uges barnepige, Emma. Emma er en pige med en masse sociale kundskaber, som altid har et skønt smittende humør.
Kombinationen af den perfekte barnepige kan sige at findes hos Emma, da hun er meget ansvarsfuld, men også besidder en masse energi og er utroligt legesyg. Kontakt Emma i bunden af indlægget.

 

                                                      

Kan du fortælle os lidt om dig selv?

Jeg hedder Emma og jeg er 22 år gammel. Jeg bor i Aarhus C, og studerer til Socialrådgiver på VIA. Henover sommeren har jeg arbejdet en del i Tivoli Friheden, hvilket kun har været med til at udvide mit social netværk her i Aarhus, da jeg oprindeligt er fra Aalborg. Som menneske er jeg meget socialt anlagt og får utrolig meget energi, af at pleje alle mine venskaber. Jeg er desuden vild med at motionere og prøver så vidt muligt at besøge det lokale fitnesscenter så ofte som muligt. Jeg har tidligere været elev på to forskellige højskoler, hvoraf den ene var Egmont Højskolen. Der arbejdede jeg som assistent for en mand med cerebral parese, hvilket kun gav mig endnu mere lyst til at fortsætte med at arbejde med mennesker. I mit tidligere arbejdsliv, både som barnepige og handicaphjælper, har det været essentielt for mig, at se den positive udvikling i relationen i mellem os.

 Hvorfor kan du godt lide at arbejde som barnepige?

Jeg kan godt lide at arbejde som barnepige, da jeg ser mig selv værende en perfekt kombination af et ansvarsfuldt og samtidig utrolig legesyg individ. Jeg har en masse energi og det har afspejlet sig i mit arbejde med børnene. Jeg er vokset op med fem søskende, samt en mor med dagplejemor som erhverv. Jeg har derfor altid været vant til at hjælpe til og det falder mig meget naturligt at have tæt kontakt med børn
 

 Hvorfor har du brugt en barnepige portal som os?


Jeg valgte at ligge min ansøgning op på jeres hjemmeside, da jeg ser jeres platform som et trygt og nem måde at komme i kontakt med familier på. Derudover gør det jagten på drømmejobbet utroligt nemmere, eftersom jeg ikke selv har det netværk der skal til, for at finde en familie selv.

 

 Hvad har findbarnepige.dk gjort for dig?

Jeg har ikke været på platformen særlig længe, men jeg ser mange muligheder i dette forum. Jeg håber på, at det kan give mig en chance, for at finde en rigtig sød familie. Derudover har I selvfølgelig givet mig den ære, at blive ugens barnepige, hvilket jeg er utrolig taknemmlig for. 

 

Hvis du er interesseret i at kontakte Emma, kan det gøres via linket her:
https://findbarnepige.dk/barnepiger/emma-pa-22-ar-7401 

Søger du barnepige? Søg blandt 5000+ ledige barnepiger i hele Danmark
Søg barnepige her
Mail info@findbarnepige.dk (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.