Månedens barnepige - September

Møde denne månedens barnepige, Alberte.
Alberte er en meget positiv og udadvendt pige, som er klar på en hver udfordring. Hvis du ønsker at komme i kontakt med Alberte, kan du finde et link til hendes profil, i bunden af indlægget.

                                                            Kan du fortælle os lidt om dig selv?

Mit navn er Alberte og jeg er 19 år gammel. Jeg bor på Frederiksberg, og arbejder til daglig som salgsassistent i H&M. Jeg dimitterede fra gymnasiet her til sommer, og har siden da brugt min tid på at skabe mere erfaring i mit erhvervsliv.

Jeg går meget op i kognitiv neurovidenskab og derfor er mine fremtidsplaner, at jeg gerne vil læse en BA i medicin. Jeg finder hjernen meget interessant, og vil derfor gerne lære mere om hvordan den fungerer og agerer hos mennesker. Udover det er jeg en meget kreativ og tålmodig person, som altid er klar på nye opgaver og spændende udfordringer. Jeg tilegner mig nemt nye arbejdsopgaver og en travl arbejdsdag er jeg ikke bange for.


Hvorfor kan du godt lide at arbejde som barnepige?

 

Grunden til at jeg gerne vil arbejde med børn, er fordi jeg elsker at arbejde med andre mennesker. Jeg finder det super interessant at have et arbejde der “giver mening” og det med at kunne forbedre folks hverdag samt hjælpe dem, gør hele jobbet meget bedre. Jeg er en super udadvendt og struktureret person, som altid er meget smilende og imødekommende. Jeg elsker enhver udfordring, og da børn har meget at lære her i livet, vil den udfordring være spændende for mig. 


 

Hvorfor har du brugt en barnepige portal som vores?

Min veninde fortalte om denne hjemmeside, da hun igennem hendes gymnasietid, havde brugt den meget. Jeg kan godt lide hjemmesiden fordi, der er billeder som giver et bedre billede af hvem man er.

 

Ønsker du kontakte Alberte og høre mere om hvem hun er, kan du kontakte hende herunder 👇🏼

Klik her - Alberte's barnepige profil

 

Husk at vi altid har massere af søde, friske og erfaren barnepiger som Alberte, på vores hjemmeside https://findbarnepige.dk/ 💜

Søger du barnepige? Søg blandt 5000+ ledige barnepiger i hele Danmark
Søg barnepige her
Mail info@findbarnepige.dk (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.