Månedens barnepige - Oktober

Stort tillykke til denne måneds barnepige: Ronja. Ronja er 24 år og læser psykologi og kommunikation på Roskilde Universitet. Hun har en masse erfaring med børnepasning, og har både arbejdet i vuggestue, SFO og som lærervikar.Kan du fortælle os lidt om dig selv?
Mit navn er Ronja, og jeg er 24 år.
Oprindeligt er jeg Bornholmer, men bor nu i København, hvor jeg læser på Roskilde Universitet. Jeg læser Psykologi og kommunikation, hvilket jeg finder meget interessant, og ser gerne et fremtidigt arbejde inden for denne branche.

Jeg har tidligere arbejdet både i vuggestue, SFO og som lærervikar, hvorved jeg har massere erfaring med børn i alle aldre.
I vuggestuen arbejdede jeg blandt andet med at observere og støtte børnenes udvikling. Desuden fik jeg god erfaring med at kommunikere med børn, der endnu ikke har et sprog.
Da jeg arbejde i SFO og som lærervikar, lærte jeg at tage hånd om børn der var lidt ældre, hvilken også var meget lærerigt 

Hvorfor kan du godt lide at arbejde som barnepige?
Som sagt har jeg en del erfaring med børnepasning i alle aldre. De forskellige jobs med børn har givet mig stor glæde, og jeg kommer rigtig godt ud af det med de små.
Desuden kan jeg godt lide at arbejde som barnepige, da jeg føler at det er et meget gavmildt job. Man bliver selv virkelig glad, og får en masse tilbage, i form at smil, grin og hygge. Desuden holder jeg meget at den relation man får skabt med børnene, hvilket jeg føler er meget givende. 


Hvorfor har du brugt en barnepige portal som vores?
Jeg har benyttet mig af jeres portal, da jeg fik den anbefalet af en god veninde.
Så jeg tænkte at det også var en god mulighed for mig, så jeg kunne få et job ved siden af studiet. 

Hvad har findbarnepige.dk gjort for dig?
Findbarnepige.dk har hjulpet mig med at komme i kontakt med en sød familie.
Hjemmesiden er rigtig god, og giver et nemt overblik, både for forældre, men også for mig som barnepige.
Siden gør det er nemt og overskueligt at finde lige den helt rette familie eller barnepige. 
 

Ønsker du kontakte Ronja og høre mere om hvem hun er, kan du kontakte hende herunder 👇🏼

Husk at vi altid har massere af søde, friske og erfarne barnepiger som Ronja, herinde på hjemmesiden https://findbarnepige.dk/ 💜

Søger du barnepige? Søg blandt 5000+ ledige barnepiger i hele Danmark
Søg barnepige her
Mail info@findbarnepige.dk (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.